Restaurant
Restauranten ledes af køkkenchef Bjarne Jensen, som kan kontaktes på telefon 91 54 06 22 eller gennem kontaktformularen her.
Frederiksgården har også nogle dejlige selskabslokaler, som du kan læse om her.
Frederiksgården har sin egen restaurant med en fælles spiseordning, som nye beboere er forpligtet til at deltage i.
Vi har eget køkken, og du finder månedens menu her i venstre kolonne under menuplan
Restaurantens åbningstider er pr.1.1 2024
Mandag – søndag kl. 17.30 – 19.00 – det betyder at restauranten skal være forladt senest kl.19.30.
2 gange om søndagen i hver måned serveres der en frokost tallerken – se månedsmenuen – dog ikke i sommerperioden juni ,juli , august .
Til jul, påske og pinse serveres en frokostbuffet.
Ideen med restauranten er fællesskabet, og vi opfordrer alle til at byde nye beboere velkommen ved sit bord. Spisning foregår i restauranten og der er et særligt fælles bord til venstre for serveringsbuffeten.
Ordning i den tvungne periode:
I de første 2 år efter indflytning er man bundet til spiseordningen og kan ikke overgå til køkkenafgift.
Prisen er: kr. 1.795/mdr. og gælder for en ret aftensmad på hverdage & to retter aftensmad i weekenden samt frokosttallerkenen første og tredje søndag i hver måned.
Der udleveres spisebilletter, som skal indløses i restauranten ved hvert måltid.
Spisepligten gælder i 9 måneder hvert år dvs. du har 3 frimåneder eller 12 friuger.
Du kan framelde dig forud minimum 7 dage inden for en måned, og det må gerne være springende datoer. Og max.3 måneder samlet indenfor samme kalender år.
Ordning efter den tvungne periode:
Den månedlige madordning fortsætter automatisk med mindre du framelder ordningen til Ejendomskontoret.
Alternativt:
Efter tvangsperioden kan man også helt framelde sig spiseordningen, dog skal man hver måned obligatorisk betale en tvungen køkkenafgift på kr. 550,- som opkræves månedsvis forud sammen med huslejen mm.
Ønsker man at spise lidt mere sporadisk, kan du købe 15 spisebilletter for kr.1150,-
De sælges fra Ejendomskontoret.
Gæster:
Gæster kan inviteres med til spisning: (se også hjemmesiden)
Priser er:
kr. 100,- gæst til aftensmad
kr. 125,- søndagstallerken-
kr. 145, – for jule påske og pinse frokost
For børn op til 12 år, halv pris
Har du flere gæster (dog max 9 gæster), skal du reservere plads i kalenderen ved disken, eller sende en mail til køkkenet, seneste 2 dage før gæstens/gæsternes ankomst.
Drikkevarer købes ved disken.
Du må gerne medbringe din egen vin, øl eller vand uden at betale proppenge.
Drikkevarer og eventuelle gæsters måltider skrives på hvid bestillingsseddel, som ligger ved disken i restauranten.
Afregning:
Alle restaurantbeløb, drikkevarer og måltider, afregnes bagud ved månedsopkrævning fra Ejendomskontoret i hjørnet blok C, undtagen eventuel køkkenafgift som opkræves sammen med huslejen.
Kontakt til køkkenet:chefkok@frederiksgaarden.dk – tlf. 91 54 06 22
Kontakt til Ejendomskontoret: administrator@frederiksgaarden.dk – tlf. 38712656